Her kan du læse om, hvordan du handler hos os, hvad vi gør med dine personlige oplysninger og hvilke specielle vilkår, der gælder for "gør det selv"-løsninger.

Generelt
Bioeksperten er en del af Gyrstinge VVS, som er et aktieselskab etableret i 1999 med CVR-nummeret 24209946. Du skal være fyldt 18 år for at handle på bioeksperten.dk, og ellers skal du have dine forældres samtykke.

Sådan betaler du
Du kan betale med Dankort, Visa, Electron, American Express, Mastercard, Maestro og JCB eller via bankoverførsel.

Beløbet hæves først på dit kort, når vi afsender varerne, og der bliver aldrig trukket et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Det koster ikke noget at bruge Dankort, men vi er desværre nødsaget til at pålægge et gebyr på 2,9% ved brug af andre betalingskort. Det gør vi for at dække de omkostninger, vi har, når vores kunder bruger disse kort.

Hvis du betaler via bankoverførsel, skal du være opmærksom på, at du ikke er beskyttet af indsigelsesordningen. Beløbet bedes overført til Nordea, reg. nr. 2186, kontonr. 7562663244.

Levering
Vi leverer via Post Danmark eller en fragtmand inden for 48 timer. Hvis du bestiller efter torsdag kl. 14, får du dine varer den efterfølgende uge på grund af weekenden.

Du kan også selv hente dine varer hos Bioeksperten, men det skal aftales på forhånd med os, og der pålægges et ekspeditionsgebyr på 50,- kr.

Vær opmærksom på, at hvis du betaler via bankoverførsel, så sender vi først varerne, når vi har registreret betalingen på vores konto.

Hvis ikke du er hjemme
Hvis varerne bliver afsendt via Post Danmark, og du ikke selv kan modtage pakken, vil Post Danmark lægge en seddel om, at pakken kan afhentes på nærmeste posthus.

Hvis varerne bliver sendt via fragtmand, så kan fragtmanden sætte varerne et aftalt sted. Skriv det i bemærkninger, at de må sætte det af, hvor det skal sættes af i tilfælde af du ikke er hjemme ved levering. Hvis man ønsker at få en opringning fra fragtmanden 1 time før levering, så man har mulighed for at tage imod varerne, skrives dette også i bemærkninger.

Obs. Hvis du som kunde giver fragtmand eller post tilladelse til at varerne må stilles uden din tilstedeværelse, overgår risikoen til dig, når varen er sat det aftalte sted.

Vi opfordrer til at tjekke pakken for skader ved levering.

Fragtpriser
Hvis du bestiller for under 3.998,- kr., koster det 70,- kr. at få leveret dine varer.

Hvis du bestiller for over 3.998,- kr., leverer vi fragtfrit.

Fortrydelsesret
Når du handler hos Bioeksperten, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Fristen regnes fra den dag, du modtager varerne.

Hvis det er sådan, at du har bestilt flere varer i én ordre, som leveres på forskellige tidspunkter, gælder fortrydelsesretten fra den dag, du modtager den sidste vare.

Det er det samme, hvis du har bestilt en vare, der består af flere partier eller dele. Så gælder fortrydelsesretten også fra den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Når du har modtaget din vare, og du fortryder dit køb, skal du give os besked om, at du har fortrudt, inden for de 14 dage. Du giver os besked ved at sende en mail til info@bioeksperten.dk, hvor du tydeligt gør os opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også bruge den fortrydelsesformular, som du fik tilsendt sammen med din ordrebekræftelse, eller klikke her: Link til fortrydelsesformular

Vær opmærksom på, at du ikke kan fortryde ved bare at nægte at modtage varen, uden at du samtidig giver os tydeligt besked om det.

Obs: Vær opmærksom på, at vi ikke tager print retur, hvis emballagen er brudt!

Sådan returnerer du en vare

Hvis du fortryder dit køb, skal du sende varen tilbage til os. Det skal du gøre "uden unødig forsinkelse", dvs. så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ifølge loven skal du betale udgifterne til fragt i forbindelse med tilbageleveringen, og du skal sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen, fra den bliver afhentet hos dig, til den er tilbage hos os.

Varens stand, når du sender den retur

Forbrugeraftaleloven giver dig som forbruger ret til at prøve en vare, du har købt på nettet, på samme måde, som du ville prøve den i en fysisk butik. Det vil sige, at du kun hæfter for en forringelse af varens værdi, som skyldes, at du har håndteret den på en anden måde, end hvad der ville være nødvendigt for at finde ud af, hvad det er for en vare, hvad dens egenskaber er, og hvordan den fungerer.

Hvis varen er afprøvet på en måde, som går ud over det, så anser vi den for at være brugt. Det betyder, at du kun får en del eller ingenting af købssummen retur, hvis du fortryder købet, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Det vil altså sige, at hvis du vil have hele købssummen retur, så må du kun gøre det, man gør hvis man så på varen i en fysisk butik. Du må afprøve den, men ikke tage den i egentlig brug.

Sådan får du købssummen tilbagebetalt

Hvis du fortryder dit køb, har du ret til at få det beløb du har indbetalt til os tilbage. Hvis vi vurderer, at der er en værdiforringelse af varen, som du skal hæfte for, trækker vi værdiforringelsen fra købssummen.

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, også de leveringsomkostninger, du har betalt for at få varen leveret. Hvis du har valgt en anden leveringsform end den billigste standardlevering, som vi tilbyder, betaler vi dog ikke de ekstra omkostninger. Vi refunderer alle dine betalinger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget besked om, at du vil fortryde købet. Vi gennemfører tilbagebetalingen af dine penge på samme måde, som du betalte os på, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.

Vi kan vente med tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller til du har givet os dokumentation for, at du har returneret den.

Hvis du fortryder et køb, skal varen sendes til:

Bioeksperten/Gyrstinge VVS
Bakkegårdsvej 63
4100 Ringsted

Du kan også fortryde dit køb ved at give os tydelig meddelelse, om det og aflevere den personligt på ovenstående adresse, dog kun efter at have aftalt det med os på forhånd.

Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, når du returnerer en vare.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Hvis der er noget galt med varen, har du ifølge Købelovens regler 2 års reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ved varen ikke er opstået ved forkert brug eller det, der kaldes "skadesforvoldende adfærd".

Hvis reklamationen er berettiget, kan du få varen repareret eller byttet, eller du kan få pengene retur eller et afslag i prisen. Det afhænger af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget, at der er en mangel ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at du har konstateret manglen, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Vi opfordrer dig til at undersøge din vare for mangler, straks efter (straks efter = samme dag) du har modtaget dem, og hvis du opdager noget, så giv os besked hurtigst muligt, og send varen retur. Vi refunderer dine fragtomkostninger i forbindelse med returnering inden for et rimeligt omfang.

Varen sendes til:
Bioeksperten/Gyrstinge VVS
Bakkegårdsvej 63
4100 Ringsted

Sagsbehandlingen af din reklamation vil gå hurtigere, hvis du vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen, hvorpå du beskriver så detaljeret som muligt, hvad problemet er. Skriv også gerne et registrerings- og kontonummer, hvor vi kan overføre pengene til. Kopi af evt. forudgående korrespondance er også en god idé.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lign. og husk, at varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Sørg for at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

"Gør det selv”-løsninger
Når du handler online med Bioeksperten, køber du en "gør det selv"-løsning, hvor du selv udskifter reservedelen eller monterer anlægget. Man kan sige, at du selv påtager dig rollen som installatør, og Bioeksperten fungerer i den sammenhæng som leverandør af de komponenter, du skal bruge til dit arbejde.

Vær opmærksom på, at ved ”gør det selv”-løsninger kan Bioeksperten ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgeomkostninger og følgeskader i forbindelse med at du selv foretager udskiftningen/installationen.

Lad Bioeksperten gøre arbejdet
Hvis du ikke er en handyman, kan Bioeksperten hjælpe dig. Vi har over 35 års erfaring med installation og servicering af varmeanlæg samt VVS-opgaver af enhver art. Det vil sige, at hvis du ikke har mod på selv at udføre arbejdet, kan vi gøre det for dig. Du skal bare ringe eller skrive en mail til os, så finder vi ud, af hvad der skal gøres, og vi aftaler en pris. Dernæst betaler du på vores webshop under onlinebetaling, og så kommer vi og gør arbejdet for dig.

Hvis du vil klage over dit køb
Hvis du vil klage over dit køb, skal du først rette henvendelse til Bioeksperten og forklare, hvorfor du er utilfreds. Du kontakter os ved at skrive en mail til info@bioeksperten.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, kan du vælge at indgive en klage til det relevante nævn på området, hvis betingelserne for det er opfyldt.

Installationer:
Håndværkets Ankenævn
www.hvanke.dk

Varer:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
www.forbrug.dk

Bioeksperten er en e-mærket webshop, og du kan derfor også kontakte e-mærkets gratis Forbruger Hotline og få rådgivning her.

Personlige oplysninger
Når du handler med Bioeksperten, er det nødvendigt, at du oplyser os om; navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi bruger udelukkende oplysningerne til at behandle din ordre. De bliver gemt i fem år og slettes derefter. Ingen af dem bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Det er direktøren og de administrative medarbejdere hos Bioeksperten, der har adgang til dine personlige oplysninger, og det er ligeledes direktøren, der er dataansvarlig.

Du har ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og du har også ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Det er en ret, du har i følge Persondataloven. Hvis du vil have indsigt og/eller gøre indsigelse, kan du skrive en mail til os på info@bioeksperten.dk.

Stort udvalg af alternativ energi

14 dages Fuld returret

Hurtig levering Vi sender hver 1-2 dage

Godkendt betalingssystem Sikker betaling