Kurven er tom
Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Søg om energitilskud Vis som: ListeGitter

Søg om energitilskud

Få tilskud til din investering med Bioeksperten

Vidste du, at du kan få energitilskud til din investering, hvis du foretager energirenoveringer i din bolig?


Det kan fx være, at du har et gammelt oliefyr. Bioeksperten anbefaler, at du skifter det ud med et pillefyr, for det er en langt billigere løsning i længden. Samtidig kan du få tilskud til udskiftningen, og så er det jo bare en ekstra god forretning.


Du har også mulighed for at få energitilskud, hvis du vælger en varmepumpe eller solvarmeanlæg.


Hvorfor tilskud?

Den danske stat har pålagt energiselskaberne at være med til at sørge for, at Danmark - det vil sige os forbrugere - sparer mest muligt på CO2-udledningen. Energiselskaberne har simpelthen fået nogle mål, som de skal opfylde hvert år. Derfor er der lavet den ordning, at du som forbruger kan søge om energitilskud hos et energiselskab, hvis du foretager dig noget i din bolig, som gør dit CO2- og energiforbrug mindre. Den energibesparelse, du opnår ved fx at udskifte dit oliefyr med et pillefyr, kan energiselskabet derefter indberette til Energistyrelsen.


Med andre ord: Du får et tilskud til din investering, og energiselskabet opfylder deres mål - en total win-win situation!


Nemt og overskueligt med Bioeksperten og Energi Nord

Du kan vælge selv at opsøge et energiselskab, eller du kan finde en forhandler, som har indgået en samarbejdsaftale med et energiselskab. Bioeksperten har valgt at samarbejde med Energi Nord A/S, fordi vi mener, at det er her, du som forbruger får mest ud af din investering.


Det betyder, at når du køber produkter gennem os, kan du samtidig søge Energi Nord om energitilskud og dermed opnå en besparelse på din investering. Du undgår dermed selv at skulle finde og opsøge et energiselskab og sørge for dokumentation. Det klarer vi for dig.


Sådan gør du

Du skal søge om tilskud, inden du køber det produkt, du vil have, og går i gang med udskiftningen. Derfor skal du udfylde et skema, som du finder et link til nederst på siden. Bagefter finder du det produkt, du gerne vil have og klikker det i indkøbskurven.


Når vi har modtaget din ansøgning om energitilskud og din ordre, foretager vi en beregning på, hvor stor din energibesparelse bliver, og hvor meget du kan få i energitilskud. Derefter trækker vi tilskuddet fra det, du skal betale for produktet, og sender det til dig. Vi sender oplysningerne om din energirenovering og din energibesparelse videre til Energi Nord, som så indberetter besparelsen til Energistyrelsen. Du behøver altså ikke gøre andet end at sende os et skema og finde det produkt, du gerne vil have hos os - nemmere kan det ikke være.Har du spørgsmål? Så ring til os på tlf. eller send os en mail på info@bioeksperten.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ansøgning om energitilskud


Har du et brænde, olie eller halmkedel som er magen til nedestående billedene har du mulighed for et stort tilskud. Disse kedler er udskifter til nyt moderne pillefyr og vores kunder har fået tilskud fra 3500 til over 40.000 kr. 

  

Skal vi ikke lave en beregning på hvor meget du kan få i tilskud? Ring til os så beregner vi hvor højt dit tilskud er, vi sidder klar på 57845323

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBViaBillVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside